--

--

Tuesday, 2 November 2010

Hari yang membosankan!

Pagi yang disirami air hujan yang renyai, aku mengenakan uniform nurse untuk menghadirkan diri ke kolej pada hari ini. Walaupun dikhabarkan dengan berita yang menyedihkan, tapi tetap juga ku meneruskan langkah dan menaiki bus ke kolej. Uhh..4 jam untuk skill lab bagaikan mimpi ngeri! Allah Maha Adil, akhirnya 4 jam dalam skill lab tanpa NI. Walaupun hanya membuang masa tapi hakikatnya bahagia betul!hehe..

Masuk je pukul 2 ptg berebut audi pulak dengan group 42. Tu la kolej ni besar sangat sampai bergaduh nak pakai kelas. Yang budak2 junior ni sikit je pun, apa salahnya kalau pegi pakai kelas biasa je! Anyway, kemenangan berpihak kepada senior (YEAY!!) and diorang kena pegi SKILL LAB!hahaha.. Memang best! Sebenarnya kitorang tak kisah pun nak pakai audi ke tak. Masalahnye Madam tak bagi balik awal, so mintak maaf la ye.

p/s: pesanan untuk group42, korang baik2 la dengan senior and senior baik2 la dengan junior. Sebabnye kat posting nanti kita BEKERJASAMA!.. sekian~ tata~

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)