--

--

Friday, 4 March 2011

Exam.. OH.. Exam...

Tadi baru je lepas buat exam gynaecology. Alhamdulillah, apa yang Madam Ses bagi untuk revision, hampir 90% keluar dalam paper tadi. Syukur2!

Seminggu sebelum exam gynae, serabot betol nak buat short note. Banyaknya term2 yang pelik2 pastu dengan surgery yang menyeramkan! HIHI.. Hari Isnin tu, pegi kolej study CHN. Balek kolej, rehat memanjang jea. Malam baru nak bukak nota. Memang bagos sangatlah! Selasa pun macam tu jugak. Haish! Masuk je hari Rabu, baru ada siket kesedaran. Siket je ye tak banyak pun. HAHAHA. Khamis pulak, baru sedar 100% nak study betol2 sebabnya esok tu dah Jumaat. Biasa la kan, selagi tak sampai tarikh nak exam tu, memang liat dah mengalahkan tanah liat la nak studynye. HUHU.. Habes je study malam hari Khamis tu, tetiba je otak rasa blank! Macam tak baca satu ayat pun. Dasyat kan?! Tapi nota memang dah bersepah2 atas katil. Rasa kosong+risau nak jawab exam esok.

Tapi kak Fizah cakap xpe adda, esok ada lagi time nak study! Lek lu!.. HUHU.. Memang relax sangatlah nasihat k.Fizah. HIHI. Mata pun da agak berat, so nota pun masuk sendiri dalam beg. =P

Tadi pegi kolej study CHN lagi sampai pukul 12.30 tengahari. Yela hari ni kan Jumaat so habes awal la kelas. Start dari pukul 1 sampai pukul 4.30, study tak ingat dunia. Buat sesi soal jawab lagi. Memang best! Finally, baru la otak ni rasa terisi dengan ilmu hasil perkongsian dengan kawan2. Cayalah!

5.20petang dah terpacak kat depan exam hall. Siap baca macam2 doa lagi cuma yaa sin je tak baca. HEHE.

5.30petang enter exam hall. Mulakan langkah dengan kaki kanan. HUHU. Afdal2. Aminn..

6.50petang dah keluar exam hall dengan rasa syukur dan puas aty. =D

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)