--

--

Thursday, 17 March 2011

W.H.Y.S.H.O.U.L.D.I.G.O.T.H.E.R.E.

Tepat pukul 10 mlm td , exam CHN pon habes ! MERDEKA!!! HUHUHU ~ tapi lepas ni nak pegi posting pulak la . HMMM.. Kalo la kolej tu ana yang punya , mesti tak yah pegi posting kan ? Wah ! Bila pk pasal posting tu mesti takde mood . HAIH~ Camna nie ? 2 bulan kot bukannya sebulan . Sedangkan sebulan pun rasa macam setahun , ni kan pulak 2 bulan . Wallahua'lam . Only HIS knows what do I feel now :( . Saya taknak mintak lebih2 . Saya tak kesah kalo hospital tu busy , saya juga tak kesah kalo kerja teruk2 , tapi saya sangat kesah kalo susah mau dapat crosses ! Ya Allah, permudahkanlah urusan hambaMU yang kerdil ni . Aminnn . Tu saje utk kali ni , n mungkin pasni jarang update blog kot dek 'kebusy'an kat hospital nanti . Wallahua'lam . InsyaAllah jumpa lagi for the next topic .

Please LOVE yourself before you're trying to LOVE somebody else. ;)

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)