--

--

Wednesday, 29 June 2011

29 jun 2011

Tadi kan ada briefing pasal sem 4 by lecturer incharge , Mdm H . Mdm da siap fotostat lg time table utk sem 4 nnt . Bagus arr madam , bole tgk bila cuti raye ! hehehe . Tapi , hari last 27/8 laa , hari sabtu tuu da la exam lagi hari tu . Baru berangan nk balik hari jumaat . tak pelahh nk bt cmna kan . redha sudah . huhu . Katanya , utk case study nnt at least kne prepare 5 case study sbbnyea sem 4 tak mcm sem 2 dolu yg ade part 1 part 2 . Sem 4 nnt teori 3 bulan pastu terus posting 2 bulan . So dlm 2 bulan tu la kne cari kes dan siapkan with the book ! aiseyh mencabar nih ~ Ntah laa dapat posting mna pulek nnt . Cross ngn contact hours Mdm start counting , sape2 yg tak cukup 85% before sem 5 nnt kan sem break tu jdi mangsa laa nk pegi hospital cari cross ! 1 lagi cabaran .

And the latest issue , Nursing Coordinator ckp : starting from G37 onwards , no more interview session for any sponsorship from any KPJ hospital . Sebabnyea KPJ akn amik jgk student from other college or university . Contohnya time interview nk kerja tu ada 2 candidate , sorang KPJIC product n sorang lagi Ijazah dlm Nursing so KPJ akn amik yg Ijazah tu . Disini ya , saya dgn dukacitanya memaklumkan , tak de lagi priority kerja utk KPJIC product . Waduh ! mcm2 la rules n regulation skarang ni ea . Tau la da jadi university college skarang . Eee sabo je laa . So, skarang ni kne study betul2 da tak bole tipu2 mcm sem 1 dolu . Kesian kt mak ayah cari duit nk suh anak dia ni belajar kn . heee . g40 chaiyok !

malas laa nk taip da . Maap la kalo hruf 'L' ilang . keyboard ni kehabisan dakwat hruf 'L' agknyea .

1 comment:

  1. kalau rezeki dah tuhan tetap kan untuk kita x akan kemana...berbanyak kan berdoa...dan yg paling penting jangan tinggal sembahyang....all the best

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)