--

--

Wednesday, 22 June 2011

'Contact Lens' fever !

Cantik tak mata kt atas ni ? Tau tak ape yg kaler hijau tu ?

Surely u all know about that . Dulu orang yg rabun biasa pakai spek .

Macam2 bentuk dari bingkai tebal smpai laa tak de bingkai hah ! Bermacam2 kaler ada ,

design tu takyah cakap lahh kan .

Then , zaman pn berubah n semakin maju , so terciptalahh Contact Lens .

Dolu2 , contact lens ni jernih je , takde corak2 , takde kaler2 . Orang yg rabun je suka pakai .

Tak macam skarang nih dah b'macam jenis org jual . Ada corak siap colourfull lagi yuk !


Orang yg tak rabun pn pkai jgk tau , sbb da macam fashion nowdays .

Bak kata orang , trend zaman moden ! wahh . Sape yg melihat pasti teruja dan tegoda . Aiseyh !

Kat fesbuk pn ade yg buat online sales , diorg letak gambar2 awek cun entah dari mane .

Dah laa cun , pakai lens segala bagai lg laaa cun ! Tu cara org berniaga laa kan , suke hati dialah .

Harga ? takyah nk tawar2 lg der , diorg jual 40 hengget / pair , ade gak 20 hengget / pair .

Murahh gileee !



Kawan2 aku pn ajak beli skali , tapi taknak laa . Cek takot nanti jadi apa2 kat mata nih .

Takde paksaan kan bnde2 camni ? As long as berani pakai berani tanggung suda .

Huhuhu . Ikotkan hati ni , nak je beli . Tapi taknak la . Hehe . Mata yg hitam ni pn daa cukup .



p/s: seyes cantik seyh ! tapi sbenarnyea cantik tu sementara saja .

skarang demam contact lens , kite tunggu ape plak yg akan datang nnt .






















No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)