--

--

Monday, 20 June 2011

not in mood


Nampak tak budak kecik nih .

Monyok je muka dia kan tp comel actually . HEHE .

B'dasarkan gmbar diatas , macam tu lah mood sy skarang ni .

Why ? emm xnak la ckp omputih dah . malay je oke ? HIHI .

Sebenarnyea x de mood la nk study , tp jumaat ni ade exam kott . Macam mne tu ?

Sepatotnyea time2 cmni tengah study tau , tapi entah nape sejak akhir2 ni malas pulek .

Ni sume sebab exam GIT hari tuhh . Hancus ! Lain yg dibaca lain yang keluar .

Kalo kene sipi2 x pe laa jugak . Ni x , lain benor soalanyea . Haih ~

Serabot tau x pk pasal bnde2 nih , duet meyh 50 hengget tu terbang nnt .

Tak penah2 jadi cmni . Don't know what to say . Tapi kena cakap jgk .

Adakah peluang kedua akan diberikan oleh madam utk jwb semula paper GIT tu ?

Tanpa 50 hengget tuhh , boleh ke ? Wallahua'lam .

Tu saje lahh . Seyes x de mood nak study ! Erggh , tolong la datang balik mood sy nih .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)