--

--

Saturday, 9 July 2011

20 tahun sudah !

Pertama skalik thanks to mak , abah n irah for the comell voice msj . Sooo sweetttt ! ehehe . wlupun t'awal sehari tapi beza beberapa jam je . Thanks jgk kpd kengkawan yg wish via sms from skulah teknik dolu , thank u again . Tak sgka maseh ingt lagi . haha , terharunyeaa . mgkin korang bt reminder kott . =) . thanks also to kengkwn kpjic for the wishing !

Alhamdulillah , dengan keizinanNYA , sy maseh lg dipnjangkan umo . Mudah2an rezeki jgak dimurahkan . 19thun ke 20thun , xbyk beza pun asanya tetap jgk comell mcm dolu2 . hahaha . Selama sy hidup di muka bumi ALLAH s.w.t , jika ada kekhilafan yg maseh belum dihapuskan sesama insan , sy mohon maaf .

Kalo zaman skolah rendah dolu smpai la ke menengah rendah , kalo b'day je mesti bg coklat or biskut then packed together utk distribute kt kwn sekelas . Best kan ? penah jgk bt party tp tu semua zaman dolu2 . sekarang da laen , da tua2 ni xlarat lagi la nk bg coklat2 nih . Nk belanja maggie bole la kott . hehehe .

Mak ckp 20 thun ni da bole kawen . ahaha . gatal ! "tunggu lulus ujian dapur tu haa baru bole" . katanya . Nway , jodoh pertemuan ALLAH tentukan . tak gitu ?

Tu je la kott , sorry too sbb rahsiakan b'day kt fesbuk . tengok org lain tak buat private , aku je yg buat cmtu . Xnak la femes sgt . hahaha . orang2 yg slalu b'dekatan je tau . For me , wishes ni penting ke ? Sape yg ingt , ingt je laa . Sape yg lupa nnt bole ingat lg . Sape yg tatau , tak yah la tau . hehehe . keyh , ma'asalamah wa ilalliqa'

1 comment:

  1. Selamat Hari Lahir...semoga dipanjang umur dan dimurah kan rezeki...semoga ape yg awak impian kan..menjadi kenyataan....semoga happy selalu....ye...salam

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)