--

--

Thursday, 11 August 2011

Mana satu nie ? ?

Hmmm rindunyaa nak balik rumah . Da lama tak jumpa mak abah n adik2 . Sambil layan lagu Kepulangan yg Dinanti , sayu plak ati ni sbb puasa di perantauan . Huuu . Sekarang ni dalam dilema coz tatau nak pilih tempat posting kt mana . Ikotkan ati nak je pegi PENANG terus , hari2 balek umah kan . Tapiii , sem ni ada case study laa takot nnt PENANG tak banyak case . Kalo la tak disebabkan case study , da confirm2 amik PENANG . So Madam pn bagi at least 3 choices except hospital yg da pegi tu tak bole request da . Tu tak kesah sgt sbb memang tanak pegi same hospital .

Now , ada la 3 choice ni . First : SMC , Second : KEDAH , Third : IPOH . Lagi pun , sebelum start posting nnt , ada sem break so ofcoz la abah yg kena hantar nanti . Tak bole la nak pegi jauh2 sgt , kesian kot nak hantarkan . Paling jaoh pun area KL or Selangor laa , not more than that . Kalo abah nak bagi kete tak pe gak . Hehehe . Tak susahkan sesapa pun , ye tak ? Pegi sendiri jek .

Nape tak naik bas ? Alaaa , org pempuan ni tau la kan barang yg dibawaknye mcm mana . Bukan 1 beg tapi ber'beg2 yg dibwknya . Kalo letak dalam bonet kete tu mmg full house lahh ! hahaha . Da try kurangkan tp still byk gak . Cek pun tak paham apa yg lebih . Luggage tu da mcm peti ais . Hah tambah ngn bledi (baldi) lg , kalo naik bas passenger lain complain tak de tempat nk letak beg . Heee . Ade je alasankan ? Tapi tu la hakikatnya .

Doakan shadah dapat tempat posting yg diimpi2kan ya . Takotlah case study ni . Hmmm

3 comments:

  1. assalamualaikum...jg takut sgt pasal case study...sy yakin awak leh pun settle kan kes case study tu...adat la golongan hawa nie...pakaian dan barang byk2..huhuh...harap shahadah dapat tempat posting yg amat2 diimpi2kan...all the best

    ReplyDelete
  2. waalaikumussalam . insyaALLAH . thanks again .

    ReplyDelete
  3. ok sama2 Nur Shahadah...semoga berjaya tau...

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)