--

--

Saturday, 8 October 2011

Eh malas pulak !

<---*comel mcm tuan dia*


Dah bulan 10 ye skarang . Rasanya macam lama plak x update blog . Sori coz agak malas untuk mengePOST story . Huhu .

MEngikut kiraan kalo tak silap , tinggal lagi 2 minggu kt kolej sebelum berPOSTING . So nak tunggu exam summative Pengajian Islam n OSCE sahaja . Oh ya ! interview plak nanti sebelum sem break . Agak kerisauanlah di situ ye . Hohoi mana taknye , really HATE interview ! Interview patient tak pe . Hehe .

Sekarang tengah fenin kambing nak siapkan assignment untuk case study sem 4 yang selambak2 . Madam dah suruh buat dari awal teori lagi tapi HABUK pun tada . Ni makannye !

So , minggu depan dia nk tengok . Nampaknya masih belum ada kesedaran laaa . Hehe .

Actually , tak da mood nk mulakan posting sbb adanya CASE study so tak bole nak enjoy2 sgt .
*tp dpt tgk EnCIk fisio bekerja* Hehe . (cuci mata sat)

Lastly , sape2 yang rasa ada sakit berkaitan dengan tulang temulang , sendi2 , batu karang , kecing manis (masin tanak) , BPH dan sewaktu dengannya silalah berdaftar di KPJ Tawakkal untuk rawatan segera . Sekian terima kasih !

*disamping tu bole la amik case untuk presentation nanti* Hahaha . Opss !

~CARE FOR LIFE~

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)