--

--

Monday, 17 October 2011

Smartie

Haloo haloo . Ahakss . Pa habaq warga2 blog ? Hope u alls sehat sejahtera . Actually tgh kebosanan ni (padahal ada OSCE) . Hahai tensen bebenor memikiorkan OSCE ni . Serabuk peqowt !

Seminggu ja lagi ni nak hadap muka kat kolej coz pasni da kena hadap muka kat hospital plak . Ini bermakna mula laa kerja2 untuk merawat patient . So akan adalah admission yang penah benti2 . Aku rela ward tu penoh drpd banyak discharge . Hehehe . Eeee malas betol !

Nway , sabtu hari tu da pegi jenjalan . A place that I never been there even near to the place that I've been there before (apa yang aku nk cakap sbenarnye nih ??) . Hahah , sendri mau pahamlahh . Sangat seronok walupun kepenatan ! Tak sedar pun 2 jam tawaf tempat tu . Untunglaaa kann . Huhu .



Jom usha jap gambar bwh nih . . .


Agak2 kenal tak tempat nih ??




Kat bawah ni cer zoom sket . Hah comelkan burung2 nih . Letak je makanan terus dtg ! mcm pirana ! hehe . Tapi kalo takda makanan , nak sentuh pun tak bg . Sombong pulak ~

p/s: Takot tengok kuku yg tajam ! nasib tak tembus je . hahaha
Untunglaa burung sayang . Wee ~


Yang kaler merah nih pun chumel . Ahaks . Garang ni ! Bule pulak marah burung yg hijau tu nk minum . Taknak kongsi punye pasal . Hehe . Macam2 hal lahh




Hah ni kalo hampa tak kenai tatau la nk cakap lagu mana . Ni femes nih dlm cita Harry Potter tu ! Asalnya wana putih tapi bila dah sampai Malaysia tukaq kaler plak . Maklumlaa kat sini takda salji . Kihkihkih .


So , dah dapat gambaran ke kt mna tempat nih ? Bukan zoo tapi bawah sikit drpd zoo . Ni la Taman Burung kat mana2 tempat pun ada . Penang pun ada (nak promote sket) Hehehe . Kalo tak kesampaian nak pi , suruh la mak ayah beli burung bela kat rumah . Ok kan ? huhuhu .

Mekaceh kpd MR. Right yg membawa saya ke tempat ni . Really enjoy the scenery ! Thank u very much dear .

p/s: Walupun saya takot kuceng tapi burung tak rasa takot dah . Hihihi .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)