--

--

Friday, 18 November 2011

i love this song =)

JetsetterGogetterNothing better.

Call me Mr. been there done thatTop model chick to your every day hood ratLess than all but more than a fewBut I've never met one like you

Been all over the worldDone a little bit of everythingLittle bit of everywhereWith a little bit of everyoneAll the girls I've been withThings I've seen it takes much to impressBut sure enough your glow it makes your soul stand out from all the rest, baby.

I could be in loveBut I just don't know (don't know, girl)Baby one thing is for certainWhatever you do is workingOther girls don't matterIn your presence can't do what you doThere's a million girls around but I don't see no one but you

Girl you're so one in a millionYou areBaby you're the best I ever hadBest I ever hadAnd I'm certain thatThere ain't nothing betterNo there ain't nothing better than this

You're not a regular girlYou don't give a damn about the lootTalking about I can't do for youBut you can do for yourselfEven though that ain't soBaby cause my dough don't know how to endBut that independent thing I'm with itAll we do is win baby

I could be in loveBut I just don't know (don't know, girl)Baby one thing is for certain[ From: http://www.metrolyrics.com/one-in-a-million-lyrics-neyo.html ]Whatever you do is workingOther girls don't matterIn your presence can't do what you doThere's a million girls around but I don't see no one but you

Baby you're so one in a millionYou areBaby you're the best I ever hadBest I ever hadAnd I'm certain thatThere ain't nothing betterNo there ain't nothing better than thisGirl you're so one in a millionYou areBaby you're the best I ever hadBest I ever hadAnd I'm certain thatThere ain't nothing betterNo there ain't nothing better than this

Diamond girl,Only one in the world,Just one of a kind,She mine.

Ooh all that I can think about is what this thing could beA future babyBaby you're one of a kindThat means that you're the only one for meOnly one for me

Baby (girl) you're so one in a millionYou areBaby you're the best I ever hadBest I ever hadAnd I'm certain thatThere ain't nothing betterNo there ain't nothing better than thisGirl you're so one in a millionYou areBaby you're the best I ever hadBest I ever hadAnd I'm certain thatThere ain't nothing betterNo there ain't nothing better than this


Monday, 14 November 2011

=(

2 minggu sudah berlalu , yg tinggal 6 minggu lagi ....

Ya Tuhan , andai waktu dapat berlalu dengan lewatnyaa . Aku mohon dijadikan 2 bulan seperti 2 tahun biarpun 2 tahun itu sebenarnya belum cukup bagiku ....




Saturday, 5 November 2011

Selamat Hari Raya Aidiladha !

Haiii u ollsss ! Cer teka kat mna skarang ?! Now i'm home . WEnt back yesterday maa . Asalnya tanak balek pun sbb nk keje on Monday , tapiii Sister bagi gak cuti so jadilah 3 hari . Pe lagi balek secara mengejut laa . Nasib ada Fara , tak laa keseorangan . Huhu .

Pukul 5 pagi semalam , baru datang ilham nak balik . Entah laa kenapa firasat ni sgt kuat suoh aku balik gak . Then time tu gak la kemas beg . Pas keje je terus pegi LRT . Masa tu tak kol mak lagi tapii terpk plak tiket nak balik sini nt abes , berkampung aku plak kan . So kol lah mak . Tekejot benor mak sbb anaknya ni jadi plak balek . Hehehe .

Sesampai je kat Pudu , agak terkejot bin ajaib sbb aku tgk semacam je tempat nih . Dalam hati *aku kt airport ke ni ? tak macam stesen bas kt seremban tuhh*
Berpusing2 gak laaa cari nama tempat tuh . Hahaha . Akhirnya jumpa gak *Hentian PUDURAYA* . Hah ! sah laa aku masuk tempat yg betul . 1 bangunan tu aku tawaf nak cari kaunter tiket padahal direction ada je suoh nek atas . Ape ke bijak benor lahh aku ni kan ...

Banyak gile kaunter tiket tapi satu pun takde yang kosong . Time tu rasa nak nangis daa , then tunggu je la cik Fara ni dtg . Bila Fara smpai , dengan izin ALLAH kitorg try 1 kaunter ni .
*Takda org beli pun pastu takda plak tulis SOLD OUT* yang pasti tertampal kat situ *BUTTERWORTH , SG. PETANI 4.30pm* . Ape lagi ,terus tny aunty tu . Syukur sgt2 ada lagi rupanya tiket .

Ikot kan hati tadi , kalo mmg takda tiket aku tak jadi balek . Tapi kesian plak kat Fara . Ada je sebenarnya tapi 11.30mlm kot . Tak sanggup la nk tunggu dri petang sampai malam .

ALHAMDULILLAH , dpt jugak balek akhirnya =)

***Moral of the story : nak balik tu , plan leee awal2 . Bila tiket byk habis , tu makannye ! ***

*case study dah dpt with diagnosis of Fracture Left Tibia for ORIF Left Tibia*



Followers

Listen and Feel it :)