--

--

Saturday, 5 November 2011

Selamat Hari Raya Aidiladha !

Haiii u ollsss ! Cer teka kat mna skarang ?! Now i'm home . WEnt back yesterday maa . Asalnya tanak balek pun sbb nk keje on Monday , tapiii Sister bagi gak cuti so jadilah 3 hari . Pe lagi balek secara mengejut laa . Nasib ada Fara , tak laa keseorangan . Huhu .

Pukul 5 pagi semalam , baru datang ilham nak balik . Entah laa kenapa firasat ni sgt kuat suoh aku balik gak . Then time tu gak la kemas beg . Pas keje je terus pegi LRT . Masa tu tak kol mak lagi tapii terpk plak tiket nak balik sini nt abes , berkampung aku plak kan . So kol lah mak . Tekejot benor mak sbb anaknya ni jadi plak balek . Hehehe .

Sesampai je kat Pudu , agak terkejot bin ajaib sbb aku tgk semacam je tempat nih . Dalam hati *aku kt airport ke ni ? tak macam stesen bas kt seremban tuhh*
Berpusing2 gak laaa cari nama tempat tuh . Hahaha . Akhirnya jumpa gak *Hentian PUDURAYA* . Hah ! sah laa aku masuk tempat yg betul . 1 bangunan tu aku tawaf nak cari kaunter tiket padahal direction ada je suoh nek atas . Ape ke bijak benor lahh aku ni kan ...

Banyak gile kaunter tiket tapi satu pun takde yang kosong . Time tu rasa nak nangis daa , then tunggu je la cik Fara ni dtg . Bila Fara smpai , dengan izin ALLAH kitorg try 1 kaunter ni .
*Takda org beli pun pastu takda plak tulis SOLD OUT* yang pasti tertampal kat situ *BUTTERWORTH , SG. PETANI 4.30pm* . Ape lagi ,terus tny aunty tu . Syukur sgt2 ada lagi rupanya tiket .

Ikot kan hati tadi , kalo mmg takda tiket aku tak jadi balek . Tapi kesian plak kat Fara . Ada je sebenarnya tapi 11.30mlm kot . Tak sanggup la nk tunggu dri petang sampai malam .

ALHAMDULILLAH , dpt jugak balek akhirnya =)

***Moral of the story : nak balik tu , plan leee awal2 . Bila tiket byk habis , tu makannye ! ***

*case study dah dpt with diagnosis of Fracture Left Tibia for ORIF Left Tibia*



No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)