--

--

Thursday, 29 December 2011

Flu ! Flu ! Flu !

Achumm ! AaaaChuum ! ... xselesanya selsema nih , sakit kepala lagi , batuk2 .






Asyik nak bersin je nasib mata tak merah2 mcm dulu lagi .





Kalo time skolah dlu , bila selsema je berair mata nih mcm org menangis . Nak bt keja pun x best tambah2 kalo ada exam .

Mungkin cuaca yg x menentu skarang , tu yg ramai org sakit ye tak . Kalo cuaca panas , bole demam , sakit tekak n batuk2 . Kalo da ujan , selsema n mungkin demam . Low body immune agaknye nih ! Hehehe .

Pape pun semua ni ujian daripada ALLAH s.w.t. =)
So , please take good care of your life . Huhuhu .



Tuesday, 27 December 2011

With love from the author


23rd Disember 2011 , tarikh akhir aku kat Tawakkal nih . Selama 2 bulan aku kat Tawakkal , seronok sgt walupun kekadang keje tu stress n terlampau bz . Alhamdulillah , tak rugi aku dapat posting sini !

Berat hati sgt nak tinggalkan Tawakkal , sbb jauh la ngn dia . Pape pun , syukur pada Tuhan sbb izinkan aku posting kt sni , so at least aku dapat tengok dia sesuaikan diri ngn keje dia . Bahagia rasanya =)






























Banyak kenangan ngn member2 yg posting sini . Korang memang terbaeklah ! Giler2 , tension ngn case study pn bole gelak2 lagi ngn korang . Mekaseh ye kawan2 ! Seyes aku rindu ngn korang semua walupun time kat kolej korang semua ngn geng2 sendiri kan .

To cinta hati a.k.a Mr. N :

Time kaseh sebab buatkan kte hepy selalu . Walupun kte takde kat sini lagi , kte sentiasa support awak ye . Sebab kte tanak awak sedey , kte pun nak awak hepy . Hope awak keje elok2 selepas kte takde kat sini =)
Kte bahagia dapat tengok awak da jadi staf , n da keje . Tertunai jgk hasrat kte nak posting kat tempat awak keje . Beza kan kalo dulu awak still student . Huhuhu .
Banyak kenangan kte kat sini ngn awak =)
Banyak lagi sebenarnya yg kte nak cakap tapi tatau nak mula cmne .
Kata najwa latif : "Teruslah berada di carta hati kita"

I love you always .


Friday, 9 December 2011

Presentation Sem 4 end !

Ya ALLAH Ya Tuhanku .. Leganyaaa case presentation da abes tadi . Bahagia sangat2 ! Alhamdulillah .

Aku orang second last present hari ni , ingatkan lepas lunch time tapi teruskan je sampai pukul 2 ptg . So cepat abes , cepatlaa balik awal . HEHEHE .

Nak tunggu sampai turn tu cuak gile kott . Tachycardia aku ngn sakit perotnye lagi , haih mcm2 perasaanlahh time tu .

Actually, Dr.T nak tgk aku present tadi , tapi Dia ada conference lah pulokkk so xdapat la nak attend . Dr. T suka mengajar , and i'm really appreciate what ever that he done. Sampaikan nak fotostat pun bagi duit .. aduh segan seyh !

Case presentation aku kali ni dlm orthopaedic . Mungkin rezeki aku nak dapat kes yg kebabom cmtu , which is SCOLIOSIS ! dengar pun gerun ye tak ? aku 50 50 nak handle case ni tapi dengan sokongan Dr.T , aku amik jugak case ni .

Sebabnyee time tu aku tgh follow Dr.T for one week then hari Jumaat aku dapat attend operation utk SCOLIOSIS . Lama gile duk dalam OT tu sampaikan akak2 staf yg assist Dr pn da menguap2 . HEHEHE . Duration dia sama mcm journey aku dari Nilai nak balik BM . 6 jam !

Da laa time tu aku xmakan pape , mmg da rasa hypo gilak ahh ! Habes je OT, Dr.T ajak makan nasi briani sbb OT ada bt mcm kenduri skit . EEE segannyaa tau takk , da laa aku sorang je student . Xpe laa da rezeki kan , lagi pun mmg perot da kering kontang time tu . MAKAN aje !

Eh eh , mcm da lari topik je ?? kk , back to the topic , overall is perfect tapi aku bole missed plak intervention yg sgt penting ! aduhai .. tapi nasib laa xbyk komen sgt . HEHEHE .

So , disini aku nak ucapkan jutaan mekaseh especially to Dr.T yg sgt byk membantu , Nurse instructors, mak abah , kawan2 , kertas A4 , printer , pakcik kedai binding and last but not least to myself yg slalo tido lambat . HUHUHU

Hope to see all group 40 crews again for the Semester 5 with the same number , InsyaALLAH =)

Followers

Listen and Feel it :)