--

--

Friday, 9 December 2011

Presentation Sem 4 end !

Ya ALLAH Ya Tuhanku .. Leganyaaa case presentation da abes tadi . Bahagia sangat2 ! Alhamdulillah .

Aku orang second last present hari ni , ingatkan lepas lunch time tapi teruskan je sampai pukul 2 ptg . So cepat abes , cepatlaa balik awal . HEHEHE .

Nak tunggu sampai turn tu cuak gile kott . Tachycardia aku ngn sakit perotnye lagi , haih mcm2 perasaanlahh time tu .

Actually, Dr.T nak tgk aku present tadi , tapi Dia ada conference lah pulokkk so xdapat la nak attend . Dr. T suka mengajar , and i'm really appreciate what ever that he done. Sampaikan nak fotostat pun bagi duit .. aduh segan seyh !

Case presentation aku kali ni dlm orthopaedic . Mungkin rezeki aku nak dapat kes yg kebabom cmtu , which is SCOLIOSIS ! dengar pun gerun ye tak ? aku 50 50 nak handle case ni tapi dengan sokongan Dr.T , aku amik jugak case ni .

Sebabnyee time tu aku tgh follow Dr.T for one week then hari Jumaat aku dapat attend operation utk SCOLIOSIS . Lama gile duk dalam OT tu sampaikan akak2 staf yg assist Dr pn da menguap2 . HEHEHE . Duration dia sama mcm journey aku dari Nilai nak balik BM . 6 jam !

Da laa time tu aku xmakan pape , mmg da rasa hypo gilak ahh ! Habes je OT, Dr.T ajak makan nasi briani sbb OT ada bt mcm kenduri skit . EEE segannyaa tau takk , da laa aku sorang je student . Xpe laa da rezeki kan , lagi pun mmg perot da kering kontang time tu . MAKAN aje !

Eh eh , mcm da lari topik je ?? kk , back to the topic , overall is perfect tapi aku bole missed plak intervention yg sgt penting ! aduhai .. tapi nasib laa xbyk komen sgt . HEHEHE .

So , disini aku nak ucapkan jutaan mekaseh especially to Dr.T yg sgt byk membantu , Nurse instructors, mak abah , kawan2 , kertas A4 , printer , pakcik kedai binding and last but not least to myself yg slalo tido lambat . HUHUHU

Hope to see all group 40 crews again for the Semester 5 with the same number , InsyaALLAH =)

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)