--

--

Tuesday, 27 December 2011

With love from the author


23rd Disember 2011 , tarikh akhir aku kat Tawakkal nih . Selama 2 bulan aku kat Tawakkal , seronok sgt walupun kekadang keje tu stress n terlampau bz . Alhamdulillah , tak rugi aku dapat posting sini !

Berat hati sgt nak tinggalkan Tawakkal , sbb jauh la ngn dia . Pape pun , syukur pada Tuhan sbb izinkan aku posting kt sni , so at least aku dapat tengok dia sesuaikan diri ngn keje dia . Bahagia rasanya =)






























Banyak kenangan ngn member2 yg posting sini . Korang memang terbaeklah ! Giler2 , tension ngn case study pn bole gelak2 lagi ngn korang . Mekaseh ye kawan2 ! Seyes aku rindu ngn korang semua walupun time kat kolej korang semua ngn geng2 sendiri kan .

To cinta hati a.k.a Mr. N :

Time kaseh sebab buatkan kte hepy selalu . Walupun kte takde kat sini lagi , kte sentiasa support awak ye . Sebab kte tanak awak sedey , kte pun nak awak hepy . Hope awak keje elok2 selepas kte takde kat sini =)
Kte bahagia dapat tengok awak da jadi staf , n da keje . Tertunai jgk hasrat kte nak posting kat tempat awak keje . Beza kan kalo dulu awak still student . Huhuhu .
Banyak kenangan kte kat sini ngn awak =)
Banyak lagi sebenarnya yg kte nak cakap tapi tatau nak mula cmne .
Kata najwa latif : "Teruslah berada di carta hati kita"

I love you always .


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)