--

--

Wednesday, 25 April 2012

Angan angan mat jenin

Assalamualaikum ..

Sekarang ni tengah berangan angan lah pulak lagi lagi kalo dengar lagu Ungu ft Rossa "Ku Pinang Kau Dengan Bismillah" .. Lagu yg familiarkannyepun adui ter ber .. Aduhh lagi bertambah berangan nih . Tau berangan apa ? Mcm mana la rasanya kalo kena propose ye ? (gatai !) Hehehe . Aceee mesti suweeett gitu kan .. Ala ala awal ngn scha tuh . Tu yg asik melayan je lagu ni . Xpe2, insyaALLAH the time will come nor shahadah ! Dah2 , tanak bebel pepanjang lagi , nt melalut entah kemana . Jom pakat2 layan lagu kat bawah ni ;)


Tuhan memberikanku cinta
Untuk ku persembahkan hanyalah padamu
Dia anugerahkanku kasih
Hanya untuk berkasih berbagi denganmu

Atas restu Allah ku ingin milikimu
Ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
Restu Allah ku mencintai dirimu
Ku pinang kau dengan Bismillah

Hampa terasa bila ku tanpamu
Hidupku terasa mati jika ku tak bersamamu
Hanya dirimu satu yang aku inginkan
Ku bersumpah sampai mati hanyalah dirimu (hanyalah dirimu)

Atas restu Allah ku ingin milikimu
Ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
Restu Allah ku mencintai dirimu
Ku pinang kau dengan Bismillah

Atas restu Allah ku ingin milikimu
Ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
Restu Allah ku mencintai dirimu
Ku pinang kau dengan Bismillah

p/s: I love you =D


Thursday, 5 April 2012

Fuhh Fuhhh ! Banyak bebenor habuk kt blog aku ni . Da lma tak meng'update' entry sejak bz utk Final year ni kan .. Aaaaaa tinggal lagi seminggu lebih aku kat kolej Tercintaaa  nii . Pastu Cuti sem weyh ! hahaha . Tapi seminggu jeee pastu terus gerak ke JB . Alaaaa taknak pegi boleh takkk ? kalo la kannn . haishhh . Esok senior2 nak amik exam Final PNC lak tu. Tengok diorang, rasa takot plak mcm aku plak yg nak amik examnyee . What ever it is , I'll just follow the flow because the time InsyaALLAH will come very soon . Dah takda ape lagi nak taip =)


Nite , assalamualaikum .

Followers

Listen and Feel it :)