--

--

Saturday, 12 May 2012

Nurses Day 2012

Sebelum terlambat aku mau wish Happy Misi Day to all nurses di seluruh dunia !! Seperti sedia maklum, 12 May 2012 adalah Hari Jururawat (skema plak ayat aku..) So, today ada minor celebration untuk misi misi PSH and also we as the student nurses a.k.a orang kuat dalam ward. hehehehe. Aku and the gang involve dalam menari nari ala ala bollywood mix hand washing yang tak berape nak wash sangat lah. hahaha.

Akhirnye dapat jugak makan kek. Puas hati aku! Genap 3 tahun belajar Nursing ni, asal nurses day je mesti sambut kat hospital. Tak penah la rasa sambut event ni kat kolej tapi takpe kat mana pun tetap nurses day and tetap dapat makan kek. kihkihkih. Tu yang penting! Meh la nengok gambo gambo yang terpampang dan terupload kat entry ni tapi gambo kek tak sempat nak amik sebab semua kek tu da masuk perut masing. Yang tinggal kotak kek je. Nway, sori. Hahaha.

Primadona junior. hihihi

Orang kuat PSH =P

cheeseeee!! =D


Suka suki 

Budak budak comel. lalalala~

Me =)

cik anis totTot

"Nobody can be a nurse but everybody can be a patient"

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)