--

--

Monday, 16 July 2012

Risau with Rindu

Assalamualaikum. Kali ni just buat entry seSHORT yg mungkin. Heee. Currently at KPJ Penang utk Management Clinical Posting for semester 6. MasyaALLAH cepat betulkn masa berlalu ? 4 weeks you know to complete the managerial portfolio !! Ya ALLAH, mohon dipermudahkan segala urusan n mudah-mudahan mendapat Preceptor yg sangat membantu. InsyaALLAH :)

Main objective for this time is

**To complete the task given and achieve crosses n contact hours requirement. insyaALLAH !!! aminn 


I'm sorry, I'm still think about Tawakkal. Don't know why. Ohh my mind, please wake up and let me step on a reality life !! Please...

DearFutureHusband, Kte rindu awak laaa. To trace and to Noted !!!!!

Sunday, 8 July 2012

Night in KL

Assalamualaikum!

Tadi baru bluetooth n edit-edit gambar that been taken last night. Now, mulakan celitalahh.. Tau pi mana? Oh keyell.. Oh keyell..

Dari Nilai ke BTS then naik LRT turun Titiwangsa. Took a walk then I'm reached Tawakkal !! oh miss it so much ! :) Waiting for my love to finished his work . Some people there still recognize me. Wanted agaknya -,-

Next destination: Pav, Pavi, Pavillion !!

Okay, terjejak jugak kaki ni ke Pavillion. Shuping ? memang tak laaa. Ongkosnya nggak ada gi mana bisa mau beli itu ini. Sorry, barang branded ni saye agak low n slow.. Weee~ Agenda yg sebenarnya nak tengok wayang saje :)

Sesampai je ke GSC, orang bole tahan ramai n the tickets FAST SELLING, semua movie mcm tu. -,- Beratur la jugak dengan harapan dapat beli tiket. When a 'miracle' happened, si encik cinta hati da tunjuk tiket yg dia beli. What a surprise !! Bukan cakap kosong, Dia memang begini :) Goldclass Dia belikan !! Seriously, i'm speechless..

Stated:
1 tiket rm60 !!
What ever it is, seat Goldclass tu haamat terbaik with adjustable sofa plak tu.  Sofa okay !! not like ordinary seat. Blanket provided. Oh maiii such a love seat i ever had ! Kalo cite tak best, konfem konfem da tido. Heee.

After bought the tickets. Usha usha Mr.Sam SIII .. Anda sangat cantek !!!

Model untuk Mr.Sam SIII :)

Outside 

Heee :D

Menunggu makanan sampai ;)

Nasi Hadramot Rest. Enjoy the meal :)

Chicken Mandy. Such a lovely 

ohh hijau !! hihihi

cheeeeeese :D

Chaiyok chaiyok !! Last portion -,-


I do really enjoy every moment last night !!!! Kte suka time jalan jalan dgn awak then awak bawak kte makan kat tempat yg kte tak penah makan. -,- Kte tatau nak order makanan apa kat situ. Hihihi. Semua yg awak buat untuk kte semalam, memang kte tak sangka n i admit, it is such a HUGE SURPRISE for my birthday gifts that i ever had. Tatau da nak cakap terima kasih tu mcm mane. Allah saja yg tau :) Walaupun awak penat, tapi still kuat buat ni untuk kte. Ohh sayang, i don't know how to express my appreciation to you.

DearFutureHusband, thanks again n again. I love you so much !!!!! 
Mr. Nabil, kte sayang awak tau :)) 

Monday, 2 July 2012

KL Tower 2012

Assalamualaikum n selamat petang...

Yesterday, 1st July 2012 bersamaan dengan Ahad.

Alhamdulillah, mission saye untuk membeli teket tren ke Bukit Mertajam tercapai! =) Next mission is 'meeting' with Encik Cinta Hati and we went to KL Tower !!! Almaklumlah orang Penang ni selalu pegi Komtar je. Heee. Fine fine, I tanak bebel pepanjang k.

Mengukur ketinggian KL Tower ..

Si gigi besar. Hee. Oppss saye rasa sangat cerah !!

Tengok ape tu syg ? :)

Around KL

KL again

Walaupun banyak bangunan tapi nampak cantik :)

Shangri-La view

Searching masjid Jamek. lalala ~

Nikon 30x80 -140-

Kampung Kebudayaan Malaysia..

Jumpe lagi ngn awak kat sini. Hehe

Cerianya awak. hehehe. =P

Mereka sangat comel !! ;)

Ok time to sleep.. zzzZZzz

Saranghaeyo ! 

This is ours KL Tower. Haamat tinggi ni. Gayut saye..


Haamat kepenatan ni adui. Oh my leg sangat sakit sebab guna weges naik turun bukit. Hahaha. Amik kau !! Ohh lupa !! sebelum balik tu, sempat jugak la masuk ke Malaysia Cultural Village, then terjumpe retis kau tau tak jah hoii.. Alaaa yang belakon cite Juvana tu, Johan Asari. He worn baju Malayu n nampak smart tapi kasut mcm tak sesuai je. -,- Hehe. Sorry. Tak amik gambar pn sebab .. errr ... titew segan la ngn die. Hikhikhik.

Overall, really enjoyable n thank you so much Sayang for bringing me sana, sini, situ, there !! Mekaseh jgk sebab bawak pegi kte makan Pizza Hut, and finally I got my fav Cheese Baked Rice !! Love it !! Alhamdulillah sangat sedap :)

##Dear future husband, thanks sangat tau. I love you ;)




Followers

Listen and Feel it :)