--

--

Monday, 2 July 2012

KL Tower 2012

Assalamualaikum n selamat petang...

Yesterday, 1st July 2012 bersamaan dengan Ahad.

Alhamdulillah, mission saye untuk membeli teket tren ke Bukit Mertajam tercapai! =) Next mission is 'meeting' with Encik Cinta Hati and we went to KL Tower !!! Almaklumlah orang Penang ni selalu pegi Komtar je. Heee. Fine fine, I tanak bebel pepanjang k.

Mengukur ketinggian KL Tower ..

Si gigi besar. Hee. Oppss saye rasa sangat cerah !!

Tengok ape tu syg ? :)

Around KL

KL again

Walaupun banyak bangunan tapi nampak cantik :)

Shangri-La view

Searching masjid Jamek. lalala ~

Nikon 30x80 -140-

Kampung Kebudayaan Malaysia..

Jumpe lagi ngn awak kat sini. Hehe

Cerianya awak. hehehe. =P

Mereka sangat comel !! ;)

Ok time to sleep.. zzzZZzz

Saranghaeyo ! 

This is ours KL Tower. Haamat tinggi ni. Gayut saye..


Haamat kepenatan ni adui. Oh my leg sangat sakit sebab guna weges naik turun bukit. Hahaha. Amik kau !! Ohh lupa !! sebelum balik tu, sempat jugak la masuk ke Malaysia Cultural Village, then terjumpe retis kau tau tak jah hoii.. Alaaa yang belakon cite Juvana tu, Johan Asari. He worn baju Malayu n nampak smart tapi kasut mcm tak sesuai je. -,- Hehe. Sorry. Tak amik gambar pn sebab .. errr ... titew segan la ngn die. Hikhikhik.

Overall, really enjoyable n thank you so much Sayang for bringing me sana, sini, situ, there !! Mekaseh jgk sebab bawak pegi kte makan Pizza Hut, and finally I got my fav Cheese Baked Rice !! Love it !! Alhamdulillah sangat sedap :)

##Dear future husband, thanks sangat tau. I love you ;)




No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)