--

--

Sunday, 8 July 2012

Night in KL

Assalamualaikum!

Tadi baru bluetooth n edit-edit gambar that been taken last night. Now, mulakan celitalahh.. Tau pi mana? Oh keyell.. Oh keyell..

Dari Nilai ke BTS then naik LRT turun Titiwangsa. Took a walk then I'm reached Tawakkal !! oh miss it so much ! :) Waiting for my love to finished his work . Some people there still recognize me. Wanted agaknya -,-

Next destination: Pav, Pavi, Pavillion !!

Okay, terjejak jugak kaki ni ke Pavillion. Shuping ? memang tak laaa. Ongkosnya nggak ada gi mana bisa mau beli itu ini. Sorry, barang branded ni saye agak low n slow.. Weee~ Agenda yg sebenarnya nak tengok wayang saje :)

Sesampai je ke GSC, orang bole tahan ramai n the tickets FAST SELLING, semua movie mcm tu. -,- Beratur la jugak dengan harapan dapat beli tiket. When a 'miracle' happened, si encik cinta hati da tunjuk tiket yg dia beli. What a surprise !! Bukan cakap kosong, Dia memang begini :) Goldclass Dia belikan !! Seriously, i'm speechless..

Stated:
1 tiket rm60 !!
What ever it is, seat Goldclass tu haamat terbaik with adjustable sofa plak tu.  Sofa okay !! not like ordinary seat. Blanket provided. Oh maiii such a love seat i ever had ! Kalo cite tak best, konfem konfem da tido. Heee.

After bought the tickets. Usha usha Mr.Sam SIII .. Anda sangat cantek !!!

Model untuk Mr.Sam SIII :)

Outside 

Heee :D

Menunggu makanan sampai ;)

Nasi Hadramot Rest. Enjoy the meal :)

Chicken Mandy. Such a lovely 

ohh hijau !! hihihi

cheeeeeese :D

Chaiyok chaiyok !! Last portion -,-


I do really enjoy every moment last night !!!! Kte suka time jalan jalan dgn awak then awak bawak kte makan kat tempat yg kte tak penah makan. -,- Kte tatau nak order makanan apa kat situ. Hihihi. Semua yg awak buat untuk kte semalam, memang kte tak sangka n i admit, it is such a HUGE SURPRISE for my birthday gifts that i ever had. Tatau da nak cakap terima kasih tu mcm mane. Allah saja yg tau :) Walaupun awak penat, tapi still kuat buat ni untuk kte. Ohh sayang, i don't know how to express my appreciation to you.

DearFutureHusband, thanks again n again. I love you so much !!!!! 
Mr. Nabil, kte sayang awak tau :)) 

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)