--

--

Saturday, 4 August 2012

Aku Kau Dia

Ohhmaii agak tersentuh hati lepas tengok cite Aku Kau & Dia. Lebih kurang macam cite Sepi. I love the story n the sound track especially lagu Dejavu n Aku Kau Dia by Shila Amzah !!!

Si jiwa senti -,-'


Express the feel

Assalamualaikum. Hai August ! Di tengah tengah kesibukan menyiapkn portfolio ni, so i nak amik kesempatan hupdate belog. :)

Alhamdulillah, so far aku da dpt menyesuaikn diri dengan ward Dahlia. Erti kata lain, ada lagak staff nurse disitu. Hihihi. Thanks to K.zana yg banyak mengajar saya, she just like a mother to me. I able to cooperate with the situation even the ward sometimes got busy. Alaaa kat mana mana hospital pun sama je busy nye ye tak ? Ni bukannye baru 1st time aku posting.

Tak kesah la kena marah ke kena maki ke because human can't escape from doing mistake. Is it ? Standard la kalo ada beberapa staff yg macam annoying sbb among them pun ada yg tak puas hati jugak. It's a life ! We are the actors. Huhuhu.

Neway, Biar terkial kial sekarang, jgn time da qualified nanti. Ohh kadang tu takut, risau, cuak, anxious n macam macam laa.

Ya ALLAH, permudahkanlah segala urusan hambaMU ini. Aminn

Followers

Listen and Feel it :)