--

--

Tuesday, 23 October 2012

23 october 2012

Assalamualaikum :)

Alhamdulillah Final KPJ and OSCE done very well. Thank you ALLAH ! I'd pass both of the Paper 1 and Paper 2. Dengan usaha dan berkat doa dari Mak Abah, Lecturers, Kawan kawan segalanya berjalan dengan lancar. There's nothing to be worried except for LJM by this December insyaALLAH.

Walaupun macam macam dugaan yang datang tapi dengan pertolongan dari ALLAH Ta'ala, I still can survived. Dorongan dari orang yang kita sayang sebenarnya membuatkan diri kita lebih bersemangat untuk berjuang. I did all this just because of my parents and of course myself.

Setiap yang terjadi, ada hikmahnya. Ujian yang ALLAH berikan, mengajar kita untuk meredhai dan menjadi lebih matang. When the person that I loved so much just leaved me. I'm so weak at that time. I can't think. I felt so disappointed. All I can do is crying. After sometime, I realized that there is must be something that ALLAH want to show to me. But now he came back. Alhamdulillah :) I'm happy again

Kita tak mintak lebih. Kita nak awak sayang kita, jaga kita, hormat kita, semua kerana ALLAH semata-mata. I also will treat you in the same way. Kerana cinta dan kasih sayang tu bukan datang dari manusia, tapi dari ALLAH. Kita hanya pinjam dari DIA. Dan yang pasti, kita dah lupa semua kisah kisah lalu, and just want to start new chapter of life with you Nabil Khairul Saleh.

Awak ingat tarikh hari ni ?? 23 oktober .. The love shaped key chain that you bought for me :) #tapi kita tak ingat la letak kat mana.. Hihihihi, sorry Me love You

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)