--

--

Saturday, 5 January 2013

4-5th Jan 2013

Assalamualaikum.. selamat malam.. eh dah malam ek? Hehe.. Baru je sampai Penang td. Anyway, selamat tahun baru masihi 2013. Agak bz ckit kebelakangan ni sebabnya nak cari kerja kerja and kerja! But, Alhamdulillah just now I got a phone call from KPJ Penang. They asked me to report duty on 15th jan. Officially will be on 1st Feb insyaALLAH.

Sebenarnya baru balik dari KL ni sebab ada interview kat Sentosa Med Center. Pastu hantar resume kat Ampang Puteri then singgah ke Nilai utk amik slip LJM and met my beloved lecturers there. Rindu sangat kat Nilai. Rindu nak balik hostel PNB, gaduh ngn makcik cafe, beli air seringgit dapat 3, beli beger benjo cheese kat pakcik tu, beli kopok lekor kat makcik tu. Haih rindu semua tu, banyak lagi nak cite kalo ikotkan..

Besides that, si Cinta Hati plak masuk hospital utk operation sinus dia. So dapat la teman sekejap utk sehari dua ni. Before op tengok, after op pun datang tengok. Alhamdulillah everything done smoothly. Happy tengok dia da sembuh tak macam dulu. Hope it can be control. Dengar advice doctor Yusita and SRN Adda k sayang ? Rajin rajin cuci hidung tu, makan pun kene pantang, pastu jangan lupa buat follow up dgn Doctor!! *mesti dia bosan dengar ni.. hihihi :P*

Kte memang segan jumpe family awak semua with nenek also.. But she's cute :) Tambah plak mak awak ajak makan bekfest kan. haish kene interview bagai.. Hahaha. Mujur mak dia rajin bersembang, takda la sunyi je.. hehehe. Ayah pun memang style!! Even tak bape kenal sgt tapi tengok baju dia, dah tau da sape. :D Memang sempoi la ye.. Haha..

Kte syukur sebab ALLAH permudahkan ape yang kite nak buat. Memang niat kite nak teman awk kat hospital even before this I can't be there. Take care okay sayang. Pasni kite pun akan bz, maybe kurang spend time dgn awak sangat. Just hope awak tak sunyi and tak bosan sebab kite jauh dari awak. Hope awak tak berubah hati. That's my wish for now. insyaALLAH. Kte selalu doakan utk awak.

Say thanks a lot to your family especially mak ayah awk yg berusaha nak rekemen keje. Hehe. Rezeki kte dah sampai, alhamdulillah.. Terima kasih kerana benarkan kite jumpe awk kt kL lagi.

I love you, so much.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)