--

--

Wednesday, 9 January 2013

Love the way you treat me

Assalamualaikum.. Hari ni dah hari rabu ye. Next week da start keje !! Cepatnya.. Hehe.. Semalam dah settlekan medical check up, alhamdulillah everything is perfect :) Then go to HR, tanya tanya pasal keje nanti camne.. Guess what?? Diorg bagi cap munge munge !! ohh the dreams come true !

tadaa !! eh ?? SRN Dolphin plak yg pakai 
COmelkan ? Macam tuan dia.. tau da.. hihi. Dulu time belajar asyik pk je bile la akan dapat keje and risau sangat if tak dapat nanti. Sebab kawan-kawan da dapat keje kat hospital masing masing. Aku je belum lagi. Sedih tau. Selalu mengadu kat cinta hati last last kene marah. Hahaha! Baru nak sweet sweet tapi muweet yang dapat.. Selalu sangat pk jauh then yg negative plak tu, memang kte kene ceramah ngn awak selalu la ye syg ? :D

But now, Alhamdulillah. I did it! yay!! Dah lulus LJM with Distinction, dapat keje plak tu. Syukur dimurahkan rezeki.. Thanks to you cause always motivate me. Awak marah marah tu semua demi kebaikan kite, I know :) Awak selalu suruh kite fokus exam, kte ikut. Even kadang2 tu kite pk gak pasal future. Hehehe. Terima kasih sebab sabar layan kerenah kite ni. I'm really really appreciate it sayang!

#mesti dia gelak gelak bace semua nih#

Mr. Nabil Khairul Saleh, SRN Shahadah sayang awak tau. Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu ;)

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)