--

--

Tuesday, 26 February 2013

Story of me

Listen ! Listen ! Listen ! Listen !

Assalamualaikum! :) Selamat pagi semua. Semoga sihat sejahtera hendakNYA. Hari ni saya berpetang sebab 2 hari dah cuti after night shift. Anyhow I'm just came back from KL! Actually hari sabtu dah sampai sini sbb nak hantar si adik pegi Jepun. Seronok benau nak pi oversea ni. Hewhew
Location: SMAP Kajang..
my family :)

Love them!
Lepas hantar adik, shoot to KL pulok. Stay kt Tawakkal sekejap then mak ayah terus gerak balik sebab nak singgah Ipoh. Shopping katanya. Huhu. While waiting for cinta hati come and fetch me, duk la kat lobby tu haa. Da siap2 berbaju kebaya lagi nak pegi kenduri kt Nilai. Hehehe. So excited! dapat temankan dia :) Oh lupa plak, kak Venil pun ikot sekali. She's soft spoken. So sweet..

The bride, his friends and me :D
Cantikkan ? Macam si ekin wife mawi tuuu
#We #love next coming insyaALLAH :)

The next day with next destination. Nilai again ! hahaha. Saje singgah college sebab nak amik LJM license. Ble lagi nak pegi ye tak. Thanks syg temankan kte! So happy dapat jumpe beloved mother, Mdm Gemalyn :) Rindu! Oh btw.. Syg, ingat ye apa yg lecturer kte pesan kat awak semalam ? Hehehe :P

Drive laju ble takda AES!! To Nilai! 

Fokus fokus !
Yay! Got it! Dia excited lebih.. hehehe

Sebelum balik kL, singgah Giant Nilai ! Dah lama tak pegi sana. Last2 beli cool blog.
BerCoolBlog while driving. Kenyang! 
Syg ;)
Almost reached to kL, stop kt stesen minyak. Berebut nak keluarkan duit memasing. Hahaha. But I'm win!! Sampai jgk kt Kg Batu Muda cause he want to fetch Humaira, so lepak kat kedai makan. Nak masuk rumah, xda sape. Not nice if orang tengok ye tak? Its okay for me to stay outside first :) Adik dia da balik, baru masuk. Hehe. What a beautiful house! Sejuk je rasa. Anyhow, tak dapat jumpe mummy awak just sempat calling je ye. She remember me still. ;D

Borak borak, solat then borak lagi dah pkul 3. Got 1hour more before going back to penang :( He brought me to Masjid Wilayah Persekutuan. Huge mosque! Tak dapat nak pegi dekat dekat. Its raining outside. Huhuhu

Islam itu indah :)
Last pic ever
The place that I wish to never be here: Hentian Duta

From the bus
Sayang, thanks tunaikan permintaan kte ni. Alhamdulillah, we able to manage our plan! Kte dapat temankan awk pegi kenduri, and awak temankan kte pegi kolej. Bergelak bergurau all the way, I'm so happy with you syg! Even you keep on repeating saying "Kte tanak hantar awak balik" but what to do dear. InsyaALLAH we will meet again k. I'm really miss you everyday and love you for every seconds.











No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)