--

--

Tuesday, 11 June 2013

Monthly Date of June Part I

Hollaa. Amboi lama sungguh naa tak update belog ni. Dekat sebulan ye dop. Kalo update blog mesti ada cerita, so kali ni cerita just nice :) Semalam cuti semata2 nak tunggu cinta hati datang Penang again. Yay!! Hari sabtu hari tu semangat sangat nak kerja sbb esoknya si dia datang sini. Malam tu pulak tak bole nak tdo sangat tp tertdo jgk. haha. Kononnya nak pegi stesen pkul 6pagi tapi tren dari kL sampai awal so kelam kabut ckit bangun then drive. Mujur keta tak banyak time tu.

Sampai umah, stay utk mandi, solat and makan2 dlu. Nak pegi Georgetown pn awal lagi. Kononnya nak masak la kan pagi tu tapi disebabkan terlajak tdo, so bihun dah jadi bihun goreng. Hihihi. Thanks mak. Kueh cara yang kita sempat buat! Yay! Selebihnya mak sambung. The best moment, bila dia cerita hasrat sebenar datang Penang ni. Adehh, malunye time tu. Nak senyum pun cover2 sbb ada adik kan. Yela dah si dia sampaikn hajat besar utk next year. Alhamdulillah mak and abah bagi respond positive. Just wait for the answer okay sayang? Huhu. Hatiku berbunga bunga. Hehe. Suka, takot, tak sabar, teruja semua bercampur2 mcm jeruk Pak Ali. Haha. So family awak just tunggu green dari family kte ye. InsyaALLAH kte ready utk jadi yang halal utk awak :D Aminnn.

Gambar kali ni tak banyak sangat sbbnya hujan dari pagi sampai ke malam. So, just pegi Queensbay mall, makan nasi kandar Kassim kt tengah2 Georgetown then singgah Masjid terapung kt Batu Feringghi. And the last the Escape kat Teluk Bahang. Anyhow tak berapa sempurna as what we've planned. Tp apa pun i'm so happy!!! Alhamdulillah.

By this time, gambar tak banyak. Benda yang paling tak suka kena hantar dia balik. Sekejap sangat cutinya sayang.. Sokay, after 2 weeks, turn kita pi kL pulok. Hihihi. Nak jumpe baby sarah :)

Love you dear.


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)