--

--

Tuesday, 29 October 2013

Cerita Semalam

Assalamualaikum..

Cerita semalam, baru balik dari KL lepas cuti 2 hari. So kira bulan melawat KL. Hehe. Jangan ditanya kenapa, mengapa aku pi sana kerna jawapannya tetap sama. Mahu jumpa si kekasih hati :) Errr gediks!! Yelaa lagi pun rindu dengan si kecik Sarah tu. Haa geram aje tengok gambar dia kt whatsapp. Disebabkan cuti sekejap je, so mmg tak banyak la snap2 pics ni.

Hari sabtu sampai KL sentral pukul 6.30 pagi. Teruja sungguh! Pukul 7 si cinta hati datang amik. Walaupun hari hari skype tapi tetap rindu jgk mcm dah lama tak jumpe. Ecehhh!! Dah sampai kat rumah, nampak mummy dia dah tunggu depan pintu, ohmaii nebesnye!! Even dah banyak kali datang tapi still sesegan, kekok mungkin. hihihi. Sarah pulak bangun awal, syok betol dapat dukung dia. Dia tengok je muka kita ni. Pandai! Hahaha. Then tengahari tu, ada kenduri kahwin pulak depan rumah, so join sekali. Dengar bunyi kompang, lagu kawen pastu pengantin datang, dah mule berangan dah. Haish! Gelojoh! Bab perasan number 1 aku nih.


Petangnya pulak pegi wangsa maju, teman mummy cari kain utk nenek kat seremban. Masuk la nagoya. huihh pening cari kain kat situ. haha. Banyak, mcm2 ada tapi nak pilih yang cantik, terbaik mmg susah. Aku plak tak reti sangat pilih, apa yang dikata lawa, amik je.. Sambil tu sempat la beli telekung lycra utk mak :)

Malamnya pulak pegi pusing2 kat chowkit, nak tengok2 hotel kat situ utk convo dec ni nanti. Singgah makan kat Adam seafood. Dua2 nak diet, order koey teow tomyam semangkuk, haaa share la berdua. So sweet!! oppss lupa, add on sotong goreng tepung! Penting tu, my fav! Lepas makan, exercise pusing2 kat chowkit. Banyak sungguh kedai2 mengurut ni, bahaya kalo bagi si dia pegi sorang, nanti tak jumpe jalan balik umah!! Risau kite..

Teringin ABC tapi diet. Kesian :P

koey teow tomyam, sotong goreng tepung, Laici and carrot susu! 

tembam -__-"

Cukup untuk hari sabtu, mmg penat and letih but enjoy! Okay, on the next day, teman cinta hati main bola sepak kat stadium setiawangsa. Bagi support cerita dia. hehe. Dah main bola tu ofcoz ade yang jatuh, terjatuh, sesaje jatuh. So medic team pun dia jgk. Yela physio kannn, dah kalo cramp2, tersilap urat, serah je kat Abang physio sorang nih. Kalo yang luka2 tu kasi kat student nurses. Kita ni SRN tapi tak pakai uniform, buat low profile je. Ekekeke. Dari pagi sampai ke tengahari ada kat stadium. Cair mata kejap. Tettt!!

Football match of KPJ Tawakkal

Ku sangkakan panas hingga ke petang, rupanya hujan di tengahari. Lebat betol. Dah abes tu terus gerak ke Puduraya. Time yang paling tak disukai, time to go home. Takpelah, ape pun dapat beli each-a-cup!!! :)

Nway, I'm enjoying these couple date! Pandai awak sorokkan barang hantaran. Hahaha. Tak dapat dikesan! Just thinking of till now kain yang mummy beli tu utk ape. Hehehe. Thanks you cinta for cheer me up. Jumpe lagi bulan 12 ni ye, in sya Allah :) Keep calm and pray.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)