--

--

Tuesday, 6 May 2014

May with Love

Assalamualaikum.. Alhamdulillah hari ni kerja tak sibuk sangat. Patotnya hari ni shift petang but switch ngn member. Agak mengantuk sebenarnya sebab baru je pulang dari kolumpo!! Cuti la uolls ape lagi kan.

hai sarah sayang. Rindu budak mucuk nie ;)

Sabtuday, sharp pukul 2 petang terus punch card! Jadi runner hari ni senang. Takyah tunggu orang nak passed over report.
Bas pulak due pukul 4ptg. Memang agak rushing time.
Alhamdulillah lebih kurang pukul 10mlm sampai KL. Menunggu si cinta hati amik. Oh rindunya!! heee *gediks


Anyhow cuti kali ni bukan sekadar cuti tau!! Ada agenda penting!
First, pegi Nilai kenduri Afiq. Member batch tunang kte.
Lama betol tak pi nilai. Ingat last pegi February 2013. Tu pun sebab nak amik sijil LJM.
Btw, tahniah untuk Afiq and his wife, Ain. Semoga bahagia hingga akhir hayat. Lauk kenduri pun banyak pilihan.
Yang  RAREnye ada lauk Ikan keli. My fav!! Makan pun sudah, amik gambar pun sudah.
Sebelum balik kL, lalu depan kolej terchenta. Bangunan baru yg dijanjikan 2011 siap, 2014 baru siap. Tak dapat merasa duduk bangunan baru. T_T

with love

my fiance

Lepas kenduri, balik rumah family si dia. Rehat, solat jap. Petangnya ada appointment ngn wedding planner. Yay its the time! Testing baju :D Kedai pun tak jauh from his house.
Baju wedding kedai dia semua cantik cantik. But go back to our color theme! Warna ape ye? Rahsia.. Kalau ada gambar pun, akan dikaburkan. ngeh3. 3 4 pasang baju try. Saye yg takde diploma of modelling kena jalan2 pusing, posing. But a little bit kaku. Hahaha! Mcm patung!
Finally, ada dua pilihan! But there's a different. Akak tu pun cakap, final decision nanti boleh call later. :)
Lepas pilih baju, pilih pelamin pulak. Mujur mumy si dia ada sekali, senang nak pilih. Kalau tanya aku, memang semua cantik. hehe. Kan sayang?
Okay, baju dah pilih, pelamin pun dah pilih.
Can't wait nak tengok diorang pasang pelamin kat rumah. Boleh cmtu? hahaha.

GAMBAR HIASAN. Eh macam aku je :P

Dah penat jenjalan, balik rehat aje. Malam ni tido rumah family tunang kte. Adik dia nak ajak tdo sekali, tapi malu nak cakap.
Sekali mumy dia bgtau, gelak sambil tutup selimut. Malu sgt tu. Hehe.
Pkul 10 dah pengsan, kalo kat rumah ni  pukul 1 pagi baru tdo.
Si cinta hati hantar wasep pun tak berbalas. Sorry sayangku :D

Esok hari pulak, last day. Pagi tu main ngn si sarah puas puas. Pukul 9 pegi jumpe orang katering. Mumy dia ada pengalaman senang nak discuss ngn orang tu. i'm just sit near them. Dengar ape yang dibincangkan tu. Confused ble nak pilih kaler utk scallop. haha. Semua warna nampak sama. Cmne tu? Btw, his mom choosed very nice color! Warna ape? Kalau nak tau, tunggu dapat kad nanti ye. in sha ALLAH.


Special thanks to my dear love fiance n husband to be *panjang gelaran dia skarang* and also his family atas layanan yg sangat baik. Im so so happy with them all. For whole 3 days, he repeated saying this "sorry tak bawak awak jalan sangat, pegi shopping etc.." Its okay syg, pegi Nilai tu pun kira jalan jugak kan. Yang penting prep for our wedding begin now!! Alhamdulillah. :)

Lots of love, your fiancee.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)