--

--

Monday, 8 September 2014

Cuti-cuti September Part 1

Assalamualaikum! Morning!!! Lama sgt dah tak update blog kannn. Kalau nak update pun cecita pendek je watpe ye tak. By this time, iolls baru je balik dari ... KOLUMPO !!! Npe asyik kL je?? Yela my cinta hati kan tinggal kat sana takkan nak cite pasal Korea plak kan? opss..

Entry utk bulan September ada 2 bahagian. Why? Find out later :D


Kejap je kan dah masuk September. Then October, November and December
3 bulan je lagi tinggal !! Ya ALLAH !! Mesti sesape yg nak kahwin dah mula rasa neves, anxiety, palpitation, tremors dan macam macam lah. Kan? Kan? Sama la kita! Of course rasa excited but at the same time rasa neves pun ada.
Ikotkan kalender counting days apps, masuk hari ni dah tinggal lagi 95 Days (ni utk tarikh wedd aku :D )  Tudia puluh puluh hari je lagi. Anda bagaimana? Ecehhh

Alkisahnya, tujuan aku pi kL utk settlekan barang hantaran. Bertukar tukar barang hantaran. Biasala PJJ kena camtu. Kalo uols yg dekat senang la bole beli barang sama2. Tapi lagi seronok bercinta jarak jauh nih. Rindu lain macam. Haa gitu.. 

Untuk 2 hari tu mmg jadual packed!!
Hari sabtu, gerak dari BM pukul 9.30pagi, sampai KL pukul 2.30ptg.
Terus shoot to Jalan TAR. Beli ape? Biarlah rahsia. Hehehe
Lepas shopping makan2. First time nih makan kan Fish Manhattan.
Pekene Fish n Chip for 2.



Then shoot pulak ke PWTC. Ada Matta Fair.
Tempat tu wajib jugak pi. Nak book holiday murah2 memang kt Matta Fair je.


Dah puas jalan, baliklah ke rumah family encik tunang ;)
Tapi tak tdo sana, dah janji ngn si Ain nak tumpang tdo umah diorg. Ngee~
**kena tdo awal esok nak bangun awal gilerrr baq hang!!**

Ahad
Pukul 5.40 pagi bangun. sesiap. Pukul 6 si dia datang ambik. Nak ke mana??
Ke Dataran Merdeka ke kita. We joining #FITMALAYSIA .
Pukul 7 dah start tau. Tapi weolls join Fun Run je utk 5KM.





Walaupun takda medal utk fun run, tapi we both dapat cert! Heeee. Thanks a lot utk cinta hati saya yg banyak giving moral support along 5km away to the end. Hahaha. Bape kali aku stop. Dia sabar je tunggu kita. Love you sangat tau!!




Kenalkan sape tu?? punyalah berebut nak bergambar dengan YB KJ ni. Menyelit aje laaa. Hahaha.

Okay lepas dah penat berlari, penat sungguh!! Balik berehat, mandi. Tenghari tu attend wedding member encik tunang. Baju mesti sedondon. hihi. Tema kuning warna di raja. Haaa curlass
Sebelum pegi stesen bas, jumpa Nenek comel kte :)
with love ;)

Papepun 2 hari bercuti ni memang sangat2 enjoy!! Walupun dapat rehat kejap je tapi macam2 benda achieved. Thanks to my fiance for have fun with me. Balik Penang dgn jiwa yg tenang. Takde nangis2 ni sebab minggu depan si dia pulak datang Penang!! Yeay! So nanti tunggu part 2 pulak ye? Thank you. Bubye :*

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)