--

--

Friday, 14 November 2014

Nothing much I can say

Assalamualaikum semua..

Ok sekarang ni dah jarang sangat buat entri baru, not because lack of idea but I'm getting busy and busy since my Big day is just around the corner. Pejam celik pejam celik dah dekat dah jahh oiii.. Macam x caye je.

Ape perasaan bride-to-be ni??
Haaa... macam2 perasaan ada uolsss. Takut ada, excited ada, neves pn ada. Semua dah bercampur-campur. Pada yang bakal berkahwin pun mesti tengah busy macam iolss ni kan??

Pape pun tahniah utk yang bakal mendirikan rumah tangga especially bulan Disember ni.
Kad jemputan pun dah bagi. Bulan November ni bulan utk final fitting baju wedding.

Pada yang mengenali diri ini dan mendapat jemputan saya, diharap dapat hadir utk memeriahkan lagi majlis.

Semoga semuanya berjalan dengan lancar. Aminn aminn Ya Rabbal 'Alamin...

Jumpa di bulan Disember nanti. In Sha ALLAH.

SAVE THE DATE.




Followers

Listen and Feel it :)