--

--

Wednesday, 31 December 2014

Cameron Highlands Honeymoon

Al kisahnya baru je pulang dari cuti cuti cinta. Pegi mana? Tempat yang paling tinggi dan sejuk kat Pahang. It is CAMERON HIGHLANDS!!

Sebelum nak sampai ke sini macam2 dengar member, sedara, jiran cerita jalan tak elok dengan tanah runtuh sana sini. Cuaca pun hujan selalu. Ditambah pula dengan banjir sana sini. Itu semua kuasa Allah. "Jadi maka jadilah ia". Memang kita kena berhati2.

Kami pun takut2 sebenarnya nak ke sana. Plan B pun ada tapi bergantung pada keadaan. Alhamdulillah dengan izin Allah, kami selamat sampai dan selamat kembali dari Cameron Highlands.
Cuaca pagi tu cantik, nampak matahari dengan awan membiru.

Perjalan agak jauh, jalan berliku2. Aku dah pening lalat. Nasib baik encik suami steady je drive kereta. Sampai je kat atas memang sejuk and first thing yg dicari "sweater". Kenapa? Sebab aku tinggal kat KL sweater yang asal. Haihhhh.

Our Hotel :)

Strawberry farm

Strawberries in other way. Delicious!!

Selfie!!

Minum 'Boh' teh tarik 

Tea Boh's plantation factory


Cantik kan??

Sunshine early morning but its still cold!!

Photographer in action. Heee

Love my husband ;)

Married life of us

in taman rama-rama

panas terik. tahan mata. haha

Few colors of sunflower. Cantik sangat
Tak larat nak cite panjang2. Ikotkan sampai esok pu tak habis. So just enjoy those pics. Let them brief you the story. Papepun seronok sangat ada di Cameron Highlands. Thanks to encik suami bawak isterinya datang honeymoon kat sini. I am so so happy be with you dear hubby ;)

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers

Listen and Feel it :)